Earn Money

Here’s a list of all the best #Cryptocurrency faucets on the web that I personally use and recommend.

PTCShare
InFaceInvestGroup.comAdvertisement:PTCShare
InFaceInvestGroup.comAdvertisement:game Tutorijali

Crypto Idle Miner: Hora Token Released & New Content!

Kripto Idle Miner: Hora Token objavljen i novi sadržaj!

Sezona 1 je stigla i žudnja za Hora žetonima je konačno zadovoljna! Kripto Idle Miner je neaktivna rudarska igra sa mogućnostima da zaradite pravu kripto valutu. Sezona 0 je uspješno završena, a Hora žetoni su distribuirani svima koji su bili dio ljestvica.

Preuzimanje Crypto Idle Miner

Hora Token

Sada ćete moći da pregledate Vaš Hora Token balans u vašem korisničkom profilu i da se povučete u ERC20 podržan novčanik. Preporučujemo da koristite novčanik Enjin jer je to najsigurniji novčanik na svijetu. Možete pronaći pomoć u povlačenju Hora Tokena ovdje .

Za igrače koji su novi ili stari postoji poklon dobrodošlice u sekciji promotivnih kodova koji nagrađuje 200 Hora Tokena za otključavanje Rig 7. Poklon Kodovi od mene MT2019 i FH2019 – Svaki od tih kodova sadrži 500 HORA tokena

Takodje, postoji nova poboljšanja koja pokazuju svim igračima količinu Hora Tokena zarađenih na njihovoj trenutnoj poziciji na tabeli. Tako da ova neaktivna igra ipak nije tako prazna.

Ažuriranja igre

Postoje neke slatke nadogradnje za animacije, zvuk u igri i vizualna poboljšanja.

Napredak u igri je resetovan, ali zabava se nastavlja! Rigovi sada pokazuju količinu miniranih i multiplikatora bez pritiskanja na njih. Multiplikatori iz menadžera će biti vremenski pojačani sa periodom hlađenja. Ovo će pružiti neku vrstu ravnoteže onima koji nisu uspeli da igraju u sezoni 0.

Nadogradnja novčića je premještena u istraživačku laboratoriju i postoje mnoga zanimljiva ažuriranja koja možete saznati! Slobodni prsni koš je i dalje dostupan i može se tražiti svakih 8 sati.

Preuzimanje Crypto Idle Miner

Kripto Idle Miner je prošao kroz neverovatnu nadogradnju i igrači će imati puno prilika da iskoriste one dragocene Hora žetone! 

Povežite se sa Kripto Idle Miner: Discord ,  Reddit ,  Telegram, Facebook ,  Instagram , Website

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.