Earn Money

Here’s a list of all the best #Cryptocurrency faucets on the web that I personally use and recommend.

PTCShare
InFaceInvestGroup.comAdvertisement:PTCShare
InFaceInvestGroup.comAdvertisement:marketing

S LYCONETOM DO USPJEHA

Najveća poslovna šansa

S LYCONETOM DO USPJEHA

Poslovna Marketinška mreža jeste Najveća Poslovna Šansa u Historiji Svijeta!

Postoji put do slobode, do istinske finansijske slobode, pronađite je!

Preporučujem pravu poslovnu priliku, dali će te iskoristiti ili ne do Vas je,

link za prijavu  – https://lyco.to/aokwsf

Lyconet je već odavno prepoznao veliki potencijal mrežnog marketinga i svojim Marketerima nudi mogućnost da kroz izgradnju vlastite kupovne mreže postignu svjetski uspjeh.
– start bez rizika
– fleksibilno radno vrijeme
– aktivnosti neovisne o lokaciji
– spoj porodice i posla
– plaćanje prema učinku
– samostalnost u poslu
– mogućnost ostvarenja finansijske neovisnosti

Detaljno pojašnjenje ove fantastične prilike u video prezentaciji pogledajte je,

Za partnerske firme

Kao Lyoness partnerska firma Vi niste samo dio svjetske kupovne zajednice sa milionima članova, već Vas se i na svim kanalima promovira putem različitih medija.

JEDNOSTAVNO U TREN OKA
 • osvojiti nove kupce
 • umanjiti deficite kapaciteta
 • zadržati kupce
 • smanjiti troškove
 • povećati promete
 • ostvariti dodatne prihode

BUDITE PRISUTNI 365 DANA U GODINI!

Stavite logotip Vaše firme u novčanike Vaših kupaca pomoću vlastite lojaliti kartice! Profitirajte zahvaljujući vlastitom dizajnu.

Na taj način je Vaš logotip uvijek pred očima Vašim stalnim kupcima i podsjeća ih da kupuju kod Vas . Tako povećavate Vaš promet! Za registraciju Vaših stalnih kupaca jednostavno koristite MTERM- App!

VEĆI PROMET ZAHVALJUJUĆI JEDNOSTAVNOJ KOMUNIKACIJI S VAŠIM KUPCIMA!

Šaljite ciljnog grupi Vaših stalnih kupaca specifične newsleter-e i informišite ih o novitetima kao i o aktuelnim ponudama i akcijama.

Na taj način svoje kupce uvijek iznova potičete da kupuju kod Vas i povećavate frekvenciju kupaca kao i promet!

UČITATI I EVALUIRATI BITNE BROJKE ZA UPRAVLJANJE FIRMOM

Osigurajte sebi pregled rasta i raspodjele Vaših prometa

Sa ovim informacijama možete poduzeti prave marketinške mjere za upravljanje svojom firmom

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE KUPCIMA – OD PROMETA, E-MAIL ADRESA SVE DO ROĐENDANA!

Sa bazom podataka kupaca (CRM) Vašeg programa za stalne kupce ne šaljete ponude bilo kome, već odabranim ciljnim grupama.

Aktivno upravljajte prometom uz CRM Vašeg Cashback programa za stalne kupce!

MARKETING ZA VAS!

Kao Lyoness partnerska firma Vi niste samo dio svjetske kupovne zajednice sa milionima članova, već Vas se i na svim kanalima promovira putem različitih medija.

To za Vas znači više pozornosti, veći doseg, jasan jezik ciljne grupe i time veći promet bez velikih dodatnih troškova. Iskoristite i Vi ovu priliku!

 • MARKETING ZA VAS! Kao Lyoness partnerska firma Vi niste samo dio svjetske kupovne zajednice sa milionima članova, već Vas se i na svim kanalima promovira putem različitih medija. To za Vas znači više pozornosti, veći doseg, jasan jezik ciljne grupe i time veći promet bez velikih dodatnih troškova. Iskoristite i Vi ovu priliku!
 • BUDITE PRISUTNI 365 DANA U GODINI! Stavite logotip Vaše firme u novčanike Vaših kupaca pomoću vlastite lojaliti kartice! Profitirajte zahvaljujući vlastitom dizajnu. Na taj način je Vaš logotip uvijek pred očima Vašim stalnim kupcima i podsjeća ih da kupuju kod Vas . Tako povećavate Vaš promet! Za registraciju Vaših stalnih kupaca jednostavno koristite MTERM- App!
 • VEĆI PROMET ZAHVALJUJUĆI JEDNOSTAVNOJ KOMUNIKACIJI S VAŠIM KUPCIMA! Šaljite ciljnog grupi Vaših stalnih kupaca specifične newsleter-e i informišite ih o novitetima kao i o aktuelnim ponudama i akcijama. Na taj način svoje kupce uvijek iznova potičete da kupuju kod Vas i povećavate frekvenciju kupaca kao i promet!
 • UČITATI I EVALUIRATI BITNE BROJKE ZA UPRAVLJANJE FIRMOM Osigurajte sebi pregled rasta i raspodjele Vaših prometa Sa ovim informacijama možete poduzeti prave marketinške mjere za upravljanje svojom firmom
 • JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE KUPCIMA – OD PROMETA, E-MAIL ADRESA SVE DO ROĐENDANA! Sa bazom podataka kupaca (CRM) Vašeg programa za stalne kupce ne šaljete ponude bilo kome, već odabranim ciljnim grupama. Aktivno upravljajte prometom uz CRM Vašeg Cashback programa za stalne kupce!

link za besplatnu prijavu na Cash Back -> https://cbw.to/2aqfm5

(nakon registracije skinuti aplikaciju na vaš android mobitel i ući sa svojom mail adresom i paswordom kojeg ste naveli prilikom prijave)

Za ostale države regiona poželjno je poslati mail na edib.s.vejselovic@gmail.com u naslovu napisati za lyconet ili cash back u sadržaju samo vašu državu , hvala na saradnji!

MTERM App je alat za učinkovito korištenje Vašeg Cashback Solutions programa vjernosti. Aplikacija nudi trgovcima partnerima Cashback Worlda brojne mogućnosti:

✔ Evidentiranje kupovina Cashback Card karticom
✔ Registriranje stalnih klijenata
✔ Pridobivanje postojećih članova Cashback zajednice kao stalnih klijenata

Vi možete s opcijom Card-Pick-Up dodatno profitirati. Tom opcijom nudite članovima kupovne zajednice da kod Vas preuzmu Cashback Card karticu u dizajnu Vaše tvrtke. Svaki član koji na taj način preuzme karticu, automatski postaje Vaš stalni klijent.

Bez obzira koristite li MTERM na licu mjesta u Vašoj tvrtki ili na putu – MTERM App možete koristiti gdje god se nalazili.

Na ovaj način pridobivanje vjernih klijenata je moguće bilo gdje i bilo kada. Za Vas to znači da čak i kada vršite dostavu ili ste negdje na putu s Vašim prodajnim objektom, Vi svojim klijentima u svakom trenutku nudite kupovne pogodnosti u obliku Cashbacka i Shopping Points – veća mobilnost i bolja usluga za Vas i Vaše klijente.

Napomena: Za korištenje MTERM App-a morate biti trgovac partner Cashback Worlda. Tek nakon registracije kao trgovac partner primit ćete svoje pristupne podatke za MTERM App i možete koristiti sve prednosti MTERM App-a i tako profitirati.

Edib Vejselović

Ljeskovica bb

72230. Žepče

viber +38761854279

facebook/messenger https://www.facebook.com/edibvejselovic

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.