Earn Money

Here’s a list of all the best #Cryptocurrency faucets on the web that I personally use and recommend.

PTCShare
InFaceInvestGroup.comAdvertisement:PTCShare
InFaceInvestGroup.comAdvertisement:Tutorijali

Savjeti za oglašavanje

EMG TIPS & TRICKS
Pogledajte najefikasnije savete koje možete koristiti da biste lako ubedili druge.

TIP # 1: REKLAMA BANERA
Baner oglašavanje je verovatno jedan od najsnažnijih oblika oglašavanja na internetu. Baneri su svuda. To su reklamne slike koje se pojavljuju na većini web stranica. Baner oglas može biti animiran, imati zvuk, a neki su u video formatu ili mogu biti kombinacija ovih formi. Mnoge web stranice imaju baner prostor za kupovinu, koji se obično nalazi u podnožju svoje stranice.
Kako funkcionišu baneri?
Banner oglasi su obično box kao oglasi koji se nalaze na određenim mestima na web stranici u cilju privlačenja gledatelja da kliknu na njih. Nakon klikom, pregledač se odvodi na reklamu na splash ili poslovnu stranicu oglašivača gde mogu da pretražuju proizvode i ponude usluga. Banner oglasi dolaze u svim različitim oblicima i veličinama. Reklame banera obično se mere u pikselima. Veliki zastupnici mogu da se kreću oko 728 x 90 piksela, a manji baneri mogu biti oko 468 x 60 piksela ili 125 x 125 piksela. Prema bilo kom obliku reklama, troškovi postavljanja banera mogu se razlikovati u zavisnosti od lokacije i veličine. Što više saobraćaja pogodi lokaciju, skuplji troškovi mogu biti. Međutim, neke sajtove za banere se mogu pridružiti, kako biste dobili kvalitetno izlaganje, možda ćete želeti da platite takse koje odgovaraju vašem budžetu.
Kako baner oglasi mogu pomoći vašem poslu
Za oglašavanje na mreži, korišćenje banera može sasvim sigurno pomoći da razvijete svoje poslovanje. Vaš baner mora biti atraktivan, jedinstven ili interesantan, navesti gledaoce da kliknu i saznaju više. Koristeći neku vrstu sposobnosti za praćenje na vašoj web lokaciji, veoma je preporučljivo za sve vaše linkove, uključujući i reklamne oglase koji najbolje iskoriste baner oglašavanje, da biste znali koji sajtovi i dizajn oglasa najbolje funkcioniraju za vas.
Cijene
Baner reklame mogu se kupiti na različite načine, ali najčešće su:
• Cijena CPI po hiljadu prikaza
• CPC cijena po kliku, plaćate samo klikove na vašem baneru.
• CPA trošak po stjecanju kada potrošač dovrši transakciju.
Postoje kompanije koje mogu ponuditi kompletne usluge, uzimajući u obzir svoj marketinški plan da biste utvrdili cijenu po fiksnoj cijeni. Oni će kreirati, podnositi, pratiti i optimizirati svoju reklamnu reklamnu kampanju. Takođe možete samostalno raditi ili dio posla i održavanja, posebno ako ste već upoznati sa banner sistemima ili ako je vaš budžet za oglašavanje mali.
Šta je posebno za banner reklame?
Kada je riječ o marketingu, reklamiranje bannerom pruža skalabilno i jednostavno rješenje za korištenje. Banner oglašavanje je relativno jednostavno za učenje i može se lako pratiti i tweak kada koristite odgovarajuće alate za veb lokaciju. Možete pratiti konverzije, stopove klikova i prikaze, što će vam omogućiti da optimizujete svoje kampanje kako biste što više iskoristili svoje marketing napore.
Na šta treba da se uključi moj oglas?
Odlično mesto za početak bi bilo procenjivanje i identifikacija najsnažnijih karakteristika i pogodnosti koje nude. Šta nudite ostalim sličnim sajtovima? Imate li posebnu ili ograničenu količinu vremena za koju želite da promovišete? Baner oglasi imaju vrlo malo reči na njima, pa bi izbor najboljeg sadržaja učinio najefikasniji. Da biste dobili odličnu ideju o nekim snažnim plaćenim reklamnim oglasima, posetite popularne web stranice poput Yahoo.com i NBC.com.
Trenutno reklame banera su najpopularniji oblik oglašavanja koji se koristi na mreži. Oni su fantastični, šareni način da privuku interakciju i angažovanje sa raznolikom publikom. Da biste dobili detaljniju obuku o reklamiranju banera, pređite na AdClickXpress.com!

TIP # 2: FACEBOOK ADVERTISING
Društveni mediji su konačno sredstvo za marketing vaših proizvoda danas. Svako preduzeće koje NIJE iskoristilo moć Facebook-a, na primjer, propusti velike mogućnosti za uspostavljanje svojih brendova i prodaju.
Kreiranje naloga koji se koristi samo za poslovanje može biti dobra opcija. Neki od vaših prijatelja i porodice ne mogu biti zainteresovani za vašu poslovnu stranu i više vole da komuniciraju samo sa vama društveno.
Dakle, sada kada imate Facebook nalog, odakle počnete?
a) Uspostavite svoj cilj – koliko “voli” želite li za vašu FB stranicu? Koliko posetilaca želite da vidite vašu web stranicu? Ovi se dobro meša zajedno, radeći ruku pod ruku. Kada odlučite o svojim ciljevima, vrijeme je da istražite šta FB nudi u smislu reklamnih šema.
b) Page Likes – počev od ove funkcije će vam pomoći da povećate svoju publiku i izgradite svoj brend. Više volja će ohrabriti čak i VIŠE vole, dobivajući vašu popularnost i izloženost.
c) Ponude na Facebook-u – Ako imate nešto da ponudite isključivo članovima FB-a, možda ćete želeti da istražite ovu opciju. Možete dati stvari poput e-knjiga (PLR) u zamjenu za adresu e-pošte ili prijavljivanje sa vašom referalnom vezom. Takođe možete dati popust na proizvod za posjetu vašoj web stranici. Počnite sa svojim obožavateljima i onda pređite na veću publiku.
d) Post zanimljive slike – ljudi su po prirodi vizuelne. Očaravajuće i duhovite slike su uvek plus kako bi im se obratila pažnja. Možete kupiti slike sa web lokacija kao što su www.dreamstime.com ili nekoga da prilagodi sliku sa www.fiverr.com za samo $ 5 ili jednostavno dijelite slike koje su vam dijeli.
e) ažurirajte svoj status pomoću najnovijih vijesti – za koje mislite da bi drugi mogli biti zainteresovani. Vaš zajednički status ne mora uvek da bude strogo biznis, ali se uvijek uzdržava od deljenja pristrasnih političkih mišljenja, verskih tema ili bilo čega što bi drugi mogli uvrediti. Želite da privlačite mase, a ne samo one koji dele vaš ukus i uverenja.
f) Plaćeno oglašavanje – kako biste kontrolisali svoje marketinške troškove, možete odabrati opciju licitiranja ili izabrati između dnevnog ili životnog budžeta. Na taj način možete pratiti koliko novca trošite dnevno. Još bolje, napravite tabelu i zabeležite svaki dolar koji trošite kako biste pratili svoje uspjehe. Tretirajte ovo kao posao!
Facebook Grupe vs Facebook Fan Pages:
Grupe:
Neobavezna društvena postavka za interakciju sa drugima i dobar način za izgradnju odnosa
Članovi vaše grupe će automatski dobiti obaveštenja o novim postovima ili se mogu odlučiti blokirati obaveštenja
Kontrolišite ko se pridruži vašoj grupi, zahtevajući odobrenje ili ostavite grupu otvorenu za bilo koga
Kontrolne postove zahtevaju odobrenje pre nego što ih drugi vide
Obriši postove i komentare
Uklonite i trajno zabranite članove vaše grupe
Fanpages:
Strukturna prodajna postavka za javno predstavljanje vaših proizvoda ili usluga
Članovi vaše stranice fanova će automatski dobiti obaveštenja o novim postovima ili se mogu odlučiti blokirati obaveštenja
Svima je dozvoljeno da “vole” vašu fanpage
Kontroliše i postove i komentare, učinio druge tako što je tražio odobrenje pre nego što ih drugi vide
Obriši postove i komentare
Uklonite i trajno zabranite članove vaše fan stranice
Povećajte svoju prodaju kupovinom promotivnih paketa sa Facebook-a
Izrazite video zapise za dodatnu pažnju i informacije o onome što nudite
Bez obzira na opciju koju odlučite da probate, uverite se da postoji poziv za akciju da biste izvršili sledeći korak. Čitaoci moraju biti upućeni na to gde želite da idu. Odlučite za njih!

TIP # 3: STVARANJE BACKLINKS NA BLOGOVIMA I FORUMIMA
Imate li web stranicu na koju želite usmeriti saobraćaj? Možda želite da probate nešto što se zove Google Footprint. Ostavljanjem vašeg “otiska” omogućava vam da napravite povratne linkove na vašoj web stranici u zamjenu za jednostavno ostavljanje komentara koji sadrže vašu web stranicu.
Prvo, potražite blog koji se odnosi na vašu temu zanimanja ili nešto što promovišete, recimo na www.blogspot.com . Pokušajte da pronađete blog koji ima visok rang stranica na Google-u, jer to znači više prometa na sajtu i stvoriti kvalitetne povratne linkove.
Evo jedne metode koju možete koristiti da pronađete najbolje blogove koji odgovaraju vašem zahtjevu. Idite na www.google.com i ukucajte:
“Powered by WordPress” [vaša ključna reč] -kommenti su zatvoreni
Primer: Ako želim da koristim “zaradite na mreži online” kao svoju ključnu reč, kod će izgledati ovako –
“Powered by WordPress” zarađuje novac online -commenti su zatvoreni
Naći ćete nekoliko stranica napravljenih na vrhu stranice koja kaže “powered by WordPress”
Probajte ovaj savet sa nekoliko ključnih reči ili koristite Google alatku za ključne reči kako biste vam pomogli da dobijete jake ključne reči koje odgovaraju vašem poslu.
Preporuka: Instalirajte nadogradnju dodatka (za Mozilla Firefox) zvanu SEO StatusRank , koji će dodati traku sa alatkama koja će prikazati PR (Google Pagerank) na stranici koju posjećujete. To je stvarno korisna traka sa alatkama!
Obavezno postavite pozitivne komentare prije nego što objavite vašu vezu u oblasti za potpis. Sve negativno će završiti u smeću i nikad neće videti svetlost dana! Čak i ako administrator sajta ne klikne na vezu, nije bitno jer ova vježba je da osigurate da imate veze na velikim mestima za saobraćaj koji vraćaju na vašu lokaciju i istovremeno dijeliti saobraćaj. Ovo će pomoći u povećanju vašeg rangiranja na Google-u, što će vaš sajt biti bliži vrhu kada se te ključne riječi koriste u pretraživanju. Možda ćete čak dobiti nekoliko prijava od drugih posetilaca koji čitaju svoj blog komentar i odlučite da posjetite vašu vezu.
Ako odlučite da posetite Forume koristeći istu tehniku, unesite sljedeći kôd u polje za pretragu Google pretrage:
“Powered by SMF” [vaša ključna reč]
Primer: Ako želim da koristim “zaradu od kuće” kao svoju ključnu reč, kod će izgledati ovako –
“Powered by SMF” koji zarađuje od kuće
Naći ćete nekoliko stranica napravljenih na vrhu stranice koja kaže “powered bySMF”
Ova tehnika je snažna i redovno se koristi od strane uspešnih marketera na mreži kao jedan od mnogih načina za osiguranje referenci online. Otvorite slobodan dan i samo to radite jedan dan ili nekoliko sati dnevno kada imate vremena. Bićete iznenađeni rezultatima!
TIP # 4: POSEBNA SVOJSTVA ZA VAŠU PPC KAMPANJE
Ako koristite PayPerClick kampanje kao jednu od vaših odabranih platformi za oglašavanje, ovdje su dva veoma važna savjeta koji će povećati vašu stopu klikova i uštedeti novac istovremeno!
Linkovi sajtova oglasa
Ova funkcija vam omogućava da dodate još 2-6 veza na dnu vašeg oglasa, kao što su “Besplatni probni”, “Naručivanje online sada” itd. Ovi linkovi se dodaje kako biste usmerili svoje čitaoce na određene stranice na vašem sajtu kao poziv do akcije ili da prikažete informacije koje smatraju važnim za njih. Oglas koji zauzima više nekretnina ima obično da uhvati oči brže od onih bez njih. Možete pogledati jedan primjer ovdje https://support.google.com/adwords/answer/2375416?hl=sr
Negativne ključne reči
Ovo se odnosi na ključne riječi koje NE ŽELITE biti povezani sa vašim oglasima. Na primjer, ako oglašavate na web lokaciji PayPerClick (PPC) i ne nudite besplatne poklone ili besplatna ispitivanja, vodite računa da dodate te riječi na listu negativnih ključnih riječi. Ne želite da posetioci zadrže klik na svoje oglase u nadi da će tražiti besplatne poklone jer će vam to koštati novac. Zapamtite, morate da plaćate svaki put kada neko klikne na vaš oglas! Uradite malo istraživanja i saznajte sve moguće negativne ključne reči povezane sa vašim izabranim ključnim riječima ovdje: http://www.wordstream.com/negative-keywords
Obavezno koristite ove savjete – biće vam drago što ste to učinili!
NOSILAC # 5: JA STE PRETRESIO TRETMAN MARKETING?
Šta je reverse marketing? To je marketinška strategija u kojoj kupac traži prodavca za proizvod ili uslugu. Ovo je korisno za obe strane jer kupac može tražiti informacije o nečemu što ga zanima, a prodavac može pružiti vrijedne informacije kako bi stvorio odnos zasnovan na autoritetu i povjerenju, čak i ako on stvarno nije prodao proizvod.
Kako ovo radi u marketingu ACX? Pa, kao što verovatno znate do sada, postoji ogromno tržište pojedinaca koji traže profitabilne online poslovanje, kao i one koji prodaju članstvo za provizije u sličnim industrijama.
Ono što želite da uradite u ovoj situaciji je da prikupite podatke, odnosno imena, e-poštu itd. Od onih pojedinaca koji aktivno promovišu sopstvene programe preko interneta. Nakon što dobijete ove informacije, pošaljite im e-poštu kako biste pokazali interesovanje za svoje programe i saznali gdje uspešno oglašavaju. Ako oni odgovore i pokažu interesovanje za dalju komunikaciju sa vama, onda možete nastaviti sa izgradnjom odnosa sa njima kako biste uspostavili poverenje sa njima i dodali ih na vašu listu perspektiva!
Pošto pokazujete interesovanje za ono što prodaju, nastavite da im predstavite ACX kao alternativu i budite sigurni da imate link za napajanje na dnu stranice da biste se uverili da se ne smatra spama poštom! Šanse su da ćete imati zainteresovane strane, jer su na tržištu onakvi kakvi jesu. Isprobajte ovu strategiju jer se pokazalo da je dobro radilo vreme za vremenom.

TIP # 6: IZGRADITE VAŠ LIST KONTAKATA
SVAKI PROFESIONALNI MARKETER će vam reći da je uspešan, veoma je jednostavan. Treba vam spisak.
Bez ciljane liste i bez pratnje sa vašom listom na dosljedan i informativan način, samo ćete se boriti i vaš posao nikada neće stići do svog punog potencijala.
Koraci za korišćenje sistema za snimanje liste:
Postignite svoju listu ciljanih prospekata koji su spremni i spremni da kupe svoje vrste proizvoda i usluga iz dobrog, pouzdanog Lead Generating programa .
Organizujte svoje dragocene potencijale dodajući ih svom menadžeru za kontakte .
Kreirajte jedinstvene odredišne ​​stranice koje će privući pažnju – izbjegavajte davanje im previše informacija za čitanje. Želite da ih zadržite zainteresirane i radoznale u onome što imate da ponudite, pa pokušajte da ne odnesite previše informacija odjednom. Uvek uključite dobar poziv u akciju, načine da saznate više informacija i najbolje načine kontakta sa vama.
Počnite sa svojim uvodnim prodajnim kampanjama putem e-maila, društvenih mreža, telefonskih poziva, tradicionalnih i offline marketinga. Uključite linkove na vašu stranicu za snimanje, neke privlačne tagline, uputstva o tome šta ćete sledeći, najbolje metode za kontakt sa vama i kako se odjaviti sa liste.
Praćenje prodaje i marketinga je izuzetno važno, bilo da koristite autoresponder, telefonske pozive ili na neko drugo sredstvo, nikada ne propustite da pratite vašu listu kontakata ili ćete rizikovati šansu da ih izgubite zauvjek!

 

P.S. Prevod je urađen sa originala putem google translatora, moguće su greške, vjerujem da će te se snaći.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.